FF001342HR

Welkom! Wat leuk dat jullie onze pagina bezoeken!

Wij zijn Remco Busstra en Claudia van den Berg en wonen met onze lieve meiden Laika, Kyara & Skye (Samojeden) en Bayleigh & Faith (Welsh Corgi Cardigans) in Geertruidenberg.

Remco is geboren in 1991 te Zwolle en is afgestudeerd voor zowel Zelfstandig Werkend Kok als ICT-beheerder.
Daarnaast volgt hij geregeld cursussen om zichzelf te verdiepen in zowel de ICT-kant als de hondenkant.

Ik (Claudia) ben geboren in 1992 te Breda en heb verschillende opleidingen gevolgd in de dierensector. Allereerst ben ik afgestudeerd tot Paraveterinair Dierenartsassistente inclusief Vakbekwaamheid Besluithouders van Honden en Katten aan het Groenhorst College te Barneveld, waarna ik ook in Barneveld door ben gegaan voor de opleiding tot Honden Trimster.
Daarnaast hebben zowel Remco als ik verschillende cursussen gevolgd tot Gedragstherapeut bij Anniek Winters.
Na verschillende jaren ervaring opgedaan te hebben op verschillende vlakken, was echter het fokken nog “vrij nieuw” voor ons. Ook hierin hebben wij ons uiteraard flink verdiept door middel van verschillende cursussen om onze meiden en hun toekomstige pups de beste zorg te kunnen geven. Mede dankzij de informatie en gedeelde ervaringen van verschillende behulpzame fokkers, hebben wij inmiddels al een aantal prachtige nestjes groot mogen brengen, waar Kyara, Skye en Faith o.a. het resultaat van zijn, welke ons iedere dag verblijden

Gedurende mijn studie in Barneveld ben ik aangestoken met het Samojedenvirus. Een heel knappe, witte pluizenbol met een heerlijk karakter zat in de kennel te wachten, totdat zijn lieve baasje klaar was met lesgeven. Na vele knuffels, foto’s en informatie over het ras wist ik het zeker… Ooit komt er ook zo’n lieve pluizenbol ons leven verblijden!
Echter met de Welsh Corgi waren wij al langer bekend, maar vergis je niet dat er een groot verschil tussen de Pembroke en Cardigan zit. Voornamelijk het karakter van de Cardigan sprak ons aan en na kennismaking met het ras bij een erkende fokker, hadden wij ons op de wachtlijst laten zetten voor onze eigen “clown”. 

Allereerst kwam lieve Laika als kleine pluizenbol in maart 2017 ons leven verblijden, waarna al snel Bayleigh volgde in juni 2017 met haar gekke streken. 
Samen zijn zij een onafscheidelijk duo en vullen zij elkaar perfect aan. De chemie die zij hebben is niet te omschrijven en de liefde die zij geven is onvoorwaardelijk. 
De honden wonen bij ons in huis en kunnen genieten van een heerlijk grote tuin, waarin zij fijn kunnen spelen. Ook maken wij vaak uitstapjes met de honden, zoals naar Burgh Haamstede in Zeeland, waar ik al van kleins af aan op vakantie ging.
De honden houden van plonzen in het zeewater, maar zijn ook heel tevreden met een meertje of een sloot… Tsja, de kleur van een Samojeed zit dan niet altijd even mee!

Meer informatie wat betreft de specifieke rassen vindt u onder de kopjes “Samojeed” en “Welsh Corgi Cardigan”, waarbij er veel informatie staat vermeld over de gezondheid, het karakter en natuurlijk een aantal foto’s van onze lieverds.
Voor meer foto’s van onze meiden, kunt u onze facebookpagina: 
Bayka’s Dream volgen of een kijkje nemen op onze Instagrampagina
Om meer te weten te komen over onze honden, stuur ons dan gerust een mailtje naar baykasdream@outlook.com!

Meer informatie over onze puppy plannen, kunt u vinden onder het kopje “Pups”. Wij fokken enkel met zeer weloverwogen combinaties, met als doel het ras te verbeteren, waarbij gezondheid en karakter hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn wij als erkend fokker aangesloten bij de Raad van Beheer (en FCI), de Welsh Cardigan Club Nederland (WCCN)” en bij de “Nederlandse Samojeden Club (NSC)”.