777A4284
777A4365

Lieve Kyara is geboren op 10-03-2020 bij onze Kennel Bayka’s Dream.

Zij komt uit ons allereerste nestje Samojeden en wat zijn wij onwijs trots hierop. 
Deze prachtige pluizenbol had al een streepje voor, aangezien haar karakter geweldig paste bij de rest van onze roedel en zij vanaf het begin met de roedel meedraaide.
Haar onbevreesde, stabiele, zachtaardige, maar ook zeker daadkrachtige karakter is fantastisch en wat een focus! Ze doet het geweldig op training, werkt enorm graag voor je en zet zich voor de volle 200% in. Het is een enorm slimme dame, leert heel snel, dus zodoende ook de clown-trucjes van haar Spekpotenvriendinnetjes Bayleigh en Faith.

Inmiddels is onze lieve dame uitgegroeid tot een hele mooie, volwassen en (eigen)wijze pluizenbol, met een rijk scala aan ondeugende Corgi-streken.
Ze heeft een prachtige 98/100 punten behaald bij Obedience, en momenteel volgen wij een Combi-cursus met veel plezier, welke een combinatie betreft van balansoefeningen, behendigheid en gehoorzaamheid.
Haar hobby, naast samen bezig zijn, is toch echt wel kinderen vermaken. Met haar “neuzige” karakter, wilt ze graag meespelen, alles begrijpen, en aan knuffels natuurlijk ook geen gebrek!

Naast een prachtige bouw en een heerlijk karakter, zijn ook haar gezondheidsuitslagen zeer goed!! 

  • HD A – Norbergwaarde 32,5
  • ECVO – Vrij.
  • Gonio – Vrij.
  • XL-PRA – Vrij.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op RvB.

Stamboom van Kyara